H1 SET PHI ZES chip 8000LM - SREDNJE-DUGO-MAGLENKU

Šifra: 05.472

💡 LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H1 SET PHI ZES chip 8000LM 💡

Zamislite voziti noću sa kristalno jasnim svetlom koje osvetljava put ispred vas kao nikada ranije. Ovaj set LED sijalica za srednje/dugo svetlo i maglenku H1 sa PHI ZES čipom pruža izvanredno osvetljenje uz niz praktičnih funkcija.

Karakteristike seta:

  • PHI ZES chip: Sa 4000LM po sijalici i ukupno 8000LM u setu, svetlost koju emituju ove sijalice je intenzivna i ravnomerno raspoređena, što omogućava kristalno jasnu vidljivost puta.

  • Mogućnost rotiranja sijalice: Zahvaljujući mogućnosti rotiranja sijalice u samoj bazi, možete lako podesiti snop svetlosti prema vašim preferencijama, pružajući optimalnu vidljivost u svim uslovima vožnje.

  • Izuzetna izdržljivost: Sa IP67 zaštitom od vode i prašine, ove LED sijalice su otporne na ekstremne vremenske uslove, omogućavajući vam da bezbedno vozite čak i u najzahtevnijim uslovima.

  • Turbo ventilator: Sistem hlađenja turbo ventilatora sa brzinom od 12.000 obrtaja u minuti obezbeđuje efikasno hlađenje, čime se produžava životni vek sijalica i održava konstantna performansa čak i tokom dužih vožnji.

  • Jednostavna instalacija: Sve što je potrebno za instalaciju je jednostavno priključivanje sijalica na postojeće priključke, bez potrebe za dodatnim modifikacijama.

Ova LED sijalica set predstavlja savršen izbor za vozače koji traže izvanredno osvetljenje, izdržljivost i praktičnost. Uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji sa ovim vrhunskim setom LED sijalica! 🚗💡

 

Garancija 12 meseci.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit