D1S - R SET PHI ZES chip 8000LM - CANBUS ZA SREDNJE-DUGO-MAGLENKU

Šifra: 05.391-D1

💡 LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU D1S/R PHI ZES chip 8000LM - CANBUS 💡

Zamenite stare sijalice i unapredite osvetljenje vašeg vozila!

Karakteristike:
Ovaj set LED sijalica donosi revolucionarne performanse i jednostavnu instalaciju. Sa izuzetno jakim svetlom i pametnom tehnologijom, vaše svetlo će biti efikasnije i privlačnije.

  • Jednostavna instalacija: Ove sijalice su dizajnirane bez ventilatora, čineći ih vrlo lako instaliranim. Pogledajte sliku u samom artiklu da biste videli kako se jednostavno postavljaju.

  • Poboljšana svetlost: Sa PHI ZES čipom i 8000LM, ove sijalice nude snažno i ravnomerno osvetljenje, poboljšavajući vidljivost i sigurnost tokom vožnje.

  • Bez grešaka na board-u: Sa CANBUS rešenjem, ove sijalice neće prijavljivati greške na board-u, osiguravajući glatko i pouzdano osvetljenje bez neželjenih smetnji.

  • Izdržljivost i kvalitet: Baza sijalice D1S/R garantuje stabilnost i pouzdanost, dok 5700K bela boja svetla pruža jasnoću i definiciju putem svih uslova.

Ove LED sijalice su savršen izbor za sve vozače koji žele da poboljšaju osvetljenje svog vozila sa visokokvalitetnim, modernim rešenjem. Sa jednostavnom instalacijom i impresivnim performansama, ovi svetlosni setovi će nadmašiti vaša očekivanja.

 

Garancija 18 meseci.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit