D2S - D2R SET 8000LM - CANBUS, ZAMENA ZA FABRICKE XENON SIJALICE

Šifra: 05.622

💡 D2S/R SET 8000LM - CANBUS, ZAMENA ZA FABRICKE XENON SIJALICE 💡

Modernizujte osvetljenje svog vozila uz LED sijalice koje nude impresivne performanse i jednostavnu instalaciju!

Karakteristike: Ovaj set LED sijalica je idealan izbor za vozače koji žele da nadograde svoje fabričke xenon sijalice. Evo nekoliko ključnih karakteristika koje ovaj set donosi:

  • Jednostavna instalacija: Bez potrebe za komplikovanim prilagođavanjima, ove LED sijalice se lako uklapaju na mesto vaših fabričkih xenon sijalica. Njihov dizajn omogućava direktno napajanje iz fabričkog xenon ballast-a, što dodatno olakšava postupak zamene.

  • Poboljšana svetlost: Sa 4000LM i 30W CSP čipom, ove sijalice pružaju snažno osvetljenje sa 6000K belom bojom, što poboljšava vidljivost i sigurnost tokom vožnje.

  • Bez grešaka na board-u: Sa CANBUS rešenjem, ove sijalice neće izazvati greške na kontrolnoj tabli, pružajući miran i pouzdan rad.

  • Izdržljivost i kvalitet: Baza sijalice D2S/R obezbeđuje pouzdanost i stabilnost, dok 6000K bela boja svetla pruža jasnoću i definiciju u svim uslovima vožnje.

Ovi setovi LED sijalica su odličan način da unapredite osvetljenje svog vozila sa modernim, visokokvalitetnim rešenjem. Sa lakoćom instalacije i impresivnim performansama, ove sijalice će vam pružiti jasniju, sigurniju vožnju.

 

Garancija 24 meseca.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit