D4S - D4R SET 8000LM - CANBUS, ZAMENA ZA FABRICKE XENON SIJALICE

Šifra: 05.624

💡 LED SIJALICE ZA ZAMENU FABRIČKIH XENON SIJALICA - D4S/R SET 8000LM 💡

Tražite pouzdane LED sijalice koje će unaprediti osvetljenje vašeg vozila? Ovaj set pruža sve što vam je potrebno za visokokvalitetnu zamenu fabričkih xenon sijalica!

Karakteristike seta: Ove LED sijalice su dizajnirane kako bi pružile vrhunsku osvetljenost i trajnost, sa specifičnim karakteristikama koje ih čine idealnim izborom za vaše vozilo:

  • Snažna svetlost: Sa 4000LM po sijalici, ovaj set osigurava izuzetno jaku i svetlu osvetljenost koja će poboljšati vašu vidljivost na putu, čineći vožnju sigurnijom.

  • Prirodna bela boja: Sa temperaturom boje od 6000K, ove sijalice emituju svetlost koja je bliska dnevnoj svetlosti, što omogućava bolju percepciju kontura i boja na putu.

  • Jednostavna instalacija: Bez potrebe za prepravkama ili dodatnim alatima, ove LED sijalice se jednostavno instaliraju direktno na fabrički xenon ballast. Takođe, poseduju CANBUS rešenje koje sprečava pojavu grešaka na board-u.

  • Univerzalna primena: Sa radnim naponom od 12V, ove LED sijalice su kompatibilne sa širokim spektrom vozila.

Sa ovim D4S/R setom LED sijalica, dobićete visokokvalitetno osvetljenje koje će unaprediti vašu vožnju i omogućiti vam da se osećate sigurnije na putu. Uživajte u vrhunskom kvalitetu i performansama koje pružaju ove LED sijalice! 🚗💡

 

Garancija 24 meseca.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit