D2S- D2R SET 12000LM - CANBUS, ZAMENA ZA FABRICKE XENON SIJALICE

Šifra: 05.799

💡 D2S/R SET 12000LM - CANBUS, ZAMENA ZA FABRICKE XENON SIJALICE 💡

Modernizujte osvetljenje svog vozila uz ovaj visokokvalitetni set LED sijalica, prilagođenih za zamenu fabričkih xenon sijalica!

Karakteristike: Ovaj set LED sijalica nudi impresivne performanse i jednostavnu instalaciju, čineći ih savršenim izborom za vozače koji žele da unaprede svoje svetlosne sisteme. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog seta:

  • Snažno osvetljenje: Sa 6000LM i 50W CSP čipom, ove sijalice pružaju moćno osvetljenje sa belom bojom od 6500K, što poboljšava vidljivost i sigurnost tokom vožnje, čak i u najzahtevnijim uslovima.

  • Jednostavna instalacija: Bez potrebe za prilagođavanjem instalacije, ove LED sijalice se lako uklapaju na mesto vaših fabričkih xenon sijalica. Napajanje se direktno vrši iz fabričkog xenon ballast-a, omogućavajući brzu i jednostavnu zamenu.

  • Pouzdanost i izdržljivost: Sa bazom sijalice D2S/R i CANBUS rešenjem, ove sijalice pružaju pouzdanost i stabilnost u radu. Takođe, 98% vozila podržava CANBUS rešenje, što osigurava da neće biti grešaka na board-u.

  • Top kvalitet: Ove LED sijalice su proizvedene sa najvišim standardima kvaliteta, obezbeđujući dugotrajan rad i vrhunsku performansu.

Sa ovim setom LED sijalica, vaše vozilo će dobiti moderno osvetljenje visokih performansi, koje će poboljšati vašu vožnju i bezbednost na putu. Uživajte u svetlijoj, jasnijoj vožnji sa ovim vrhunskim LED sijalicama! 🚗💡

 

Garancija 24 meseca.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit