H3 SET COB-serija - ZA SREDNJE-DUGO-MAGLENKU

Šifra: 05.246

LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H3 COB

Tražite snažno osvetljenje za srednje, dugo svetlo ili maglenke? Upoznajte H3 set sijalica sa COB tehnologijom, idealan izbor za poboljšanje vidljivosti i bezbednosti prilikom vožnje. Ovaj set sijalica pruža izvanrednu svetlost sa 4000LM po sijalici, garantujući osvetljenje puta na visokom nivou.

🔆 Karakteristike seta:

  • COB tehnologija: Svaka sijalica u ovom setu koristi COB tehnologiju za pružanje snažne i ravnomerne svetlosti. Ova tehnologija omogućava intenzivno osvetljenje puta bez stvaranja mrtvih uglova.

  • 360 stepeni osvetljenja: Sijalice imaju ugaonu osvetljenja od 360 stepeni, što omogućava potpunu pokrivenost puta bez tamnih oblasti.

  • Visokokvalitetna izrada: Baza sijalica H3 izrađena je od izdržljivih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost u različitim uslovima vožnje.

  • Radni napon 12V/24V: Sijalice rade na radnom naponu od 12V ili 24V, što ih čini kompatibilnim sa većinom vozila.

  • 6000K bela svetlost: Svetlost koju emituju sijalice je ekstremno bela, sa temperaturom boje od 6000K, pružajući jasnu i oštru vidljivost puta.

  • Set 2kom: Ovaj set dolazi sa 2 sijalice, idealan je za zamenu sijalica za srednje, dugo svetlo ili maglenke.

Zamenite svoje postojeće sijalice sa H3 setom COB sijalica i uživajte u snažnoj, ravnomernoj i beloj svetlosti koja će poboljšati vašu vožnju. 💡🚗

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit