H1 SET COB-serija - ZA SREDNJE-DUGO-MAGLENKU

Šifra: 05.245

💡 LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H1 COB 💡

Tražite snažno osvetljenje za svoje vozilo koje će unaprediti vašu vidljivost i doprineti većoj bezbednosti tokom vožnje? Ovaj set LED sijalica za srednje/dugo svetlo i maglenke H1 COB pruža visokokvalitetno osvetljenje sa izvanrednim karakteristikama.

Karakteristike seta:

  • COB tehnologija: Opremljene sa COB (Chip on Board) tehnologijom, ove sijalice emituju snažan beli svetlosni snop sa ukupnom jačinom od 4000LM po sijalici. Ovo osvetljenje pruža jasnu vidljivost puta ispred vas i obezbeđuje udobnu vožnju u svim uslovima.

  • 360 stepeni ugao osvetljenja: Sa mogućnošću osvetljenja u svim pravcima, ove sijalice osvetljavaju put na uniforman način, čime se poboljšava vaša sposobnost da jasno vidite put ispred sebe i reagujete na promene u saobraćaju.

  • 6000K bela svetlost: Sa bojom svetlosti od 6000K, ove LED sijalice pružaju oštar, čist i beličast svetlosni snop, čime se obezbeđuje jasna i precizna vidljivost puta u svim uslovima vožnje.

  • Radni napon 12v/24v: Sa podrškom za radni napon od 12v i 24v, ove sijalice su kompatibilne sa širokim spektrom vozila, uključujući i teretna vozila i kamione.

Ovaj set LED sijalica je idealan izbor za vozače koji žele pouzdano osvetljenje koje će im pružiti sigurniju i udobniju vožnju. Instalirajte ove LED sijalice i uživajte u boljoj vidljivosti i sigurnijoj vožnji! 🚗💡

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit