D4S - D4R SET PHI ZES chip 8000LM - CANBUS ZA SREDNJE-DUGO-MAGLENKU

Šifra: 05.391-D4

💡 LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO I MAGLENKE - D4S/R PHI ZES CHIP 8000LM 💡

Tražite visokokvalitetno osvetljenje za vaše vozilo? Ove LED sijalice su idealno rešenje za zamenu fabričkih sijalica, pružajući vam izvanrednu svetlost i performanse.

Karakteristike seta: Ovaj set LED sijalica je pažljivo dizajniran kako bi pružio vrhunske performanse i udobnost vožnje:

  • Phi ZES chip: Opremljene Phi ZES čipovima, ove sijalice pružaju efikasno osvetljenje sa minimalnom potrošnjom energije i maksimalnom izdržljivošću.

  • Snažna svetlost: Sa 4000LM po sijalici, ove LED sijalice obezbeđuju izuzetno jaku i jasnu svetlost, poboljšavajući vašu vidljivost na putu i čineći vožnju sigurnijom.

  • Prirodna bela boja: Sa temperaturom boje od 5700K, ove sijalice emituju svetlost koja je bliska dnevnoj svetlosti, omogućavajući vam da jasno vidite put i konture.

  • Jednostavna instalacija: Bez potrebe za ventilatorom, ove sijalice su veoma lake za instalaciju. Samo ih postavite u bazu D4S/R i odmah ćete uživati u vrhunskom osvetljenju.

  • CANBUS rešenje: Set poseduje CANBUS rešenje koje sprečava pojavu grešaka na board-u, pružajući vam miran rad bez ikakvih problema.

Sa ovim setom LED sijalica za srednje/dugo svetlo i maglenke, dobićete vrhunsko osvetljenje koje će poboljšati vašu vožnju i doprineti vašoj bezbednosti na putu. Uživajte u visokom kvalitetu i pouzdanosti koje pružaju ove LED sijalice! 🚗💡

 

Garancija 18 meseci.

Dostava

Dostava brzom poštom

Kvalitet

Kvalitet na prvom mestu

Ugradnja

Ugradnja proizvoda

Brzina

Brz odgovor na upit